top-view-cannabis-essential-oil-dropper-

BENEFICIILE ULEIULUI DE CBD

   Prezentul este o lume a CBD-ului. Îl identificăm peste tot, în varii forme: tincturi, unguente, uleiuri, sau chiar țigări electronice. Celebrități din întreaga lume sunt susținătoare declarate ale CBD-ului. Ba chiar mai mult, dacă frecventați cafenelele potrivite, puteți adăuga picături de canabidiol în băutura favorită. FAS-CI-NANT.

 

Nu este vorba doar despre popularitatea din ce în ce mai înverșunată a CBD-ului: știința susține afirmații importante, de asemenea. Conform cercetătorilor, puteți reduce riscul de cancer făcând alegeri sănătoase, cum ar fi adoptând o alimentație corectă, realizarea activității fizice și renunțatul la fumat. Mai mult, specialiștii pun, de asemenea, accentul pe importanța introducerii în rutina zilnică de suplimente a dozei adecvate de CBD.

 

Informația-i nouă și cert e că pare ușor elaborată, așa-i?

 

Ei bine, haideți să începem cu ABC-ul.

cannabis-medicine-capsules-hemp-oil-seed
V-AȚI PUTEA ÎNTREBA... CE ESTE, TOTUȘI, ACEST CBD?

Cannabidiolul, cunoscut și sub numele de CBD, este una dintre numeroasele substanțe chimice găsite în planta de canabis.

 

A fost promovat în studii ca tratament alternativ și chiar remediu pentru multe boli, inclusiv cancerul. Unii pacienți au declarat că CBD-ul i-a ajutat ca terapie complementară în gestionarea simptomelor și a efectelor secundare provocate de chimioterapie.

 

TOT ce trebuie să știți despre modul în care CBD-ul vă poate ajuta și ce ne confirmă știința în prezent referitor la siguranța și eficacitatea CBD-ului pentru pacienții oncologici:

asupra cancerului